Vi utvikler attraktive bomiljø i pakt med mennesker og miljø.

Mange finner lykken i sin første bolig

Vi ønsker å gi flere muligheten til å eie sin egen bolig og å tilby et trygt alternativ til leie i et godt miljø. Sosial bærekraft står sentralt i våre boligprosjekter, fordi vi tror på et inkluderende og mangfoldig bofellesskap.

Derfor arbeider vi med å utvikle attraktive bomiljø der det skal myldre av mennesker og vi ønsker en variasjon i kultur og bakgrunn velkommen. Grupper vi tenker bør ha et spesielt fokus for oss boligutviklere, er studenter, unge i etableringsfasen, enslige, økonomisk vanskeligstilte og flyktninger. Men også eldre som ønsker et enklere liv, pendlere og sesongarbeidere.

Vi kan bidra til å dekke samfunnskritiske, lokale boligbehov på rekordtid.

Samfunnsendringene synes å skje stadig raskere, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Vi kan effektivt bidra til å bedre helse- og omsorgsbehov, samt behov fra universiteter og høgskoler, industri og utbyggingsprosjekter.

trygt & godt

Unike kvaliteter

Våre boliger har suveren lydisolasjon mellom etasjer og leiligheter, høy brannsikkerhet (hver leilighet er sin egen branncelle), patentert oppvarming med meget lavt strømforbruk – og et meget gunstig prisnivå på boligene.

Byggetiden er adskillig kortere enn tradisjonelle byggemetoder, og teknisk levetid på bygget er 50% lenger enn trebygninger da våre moduler er produsert av stål.

Våre smarte og standardiserte løsninger gir lavere byggekostnad, gunstigere husleie og lavere kjøpspris.

Fasadene på byggene er som regel i elegant paroc aluminium, slik at intet stål er synlig. Og våre moduler er de eneste stålmodulbaserte leiligheter som er godkjente i Norge etter TEK-17.

Tekniske data

  • Heis inkludert (i bygg med mer enn to etasjer)
  • Utebod til hver leilighet
  • Teknisk godkjent etter TEK-17
  • Lydklassifisering A/B
  • Ventilasjon patentert i 31 land
  • Sprinkling innvendig og utvendig
  • Minimalt strømforbruk

Modulbaserte leilighetsbygg

Vi bygger modulbaserte leiligheter, noe som gir mye kortere byggetid enn tradisjonelle byggemetoder. En av mange fordeler med moduler av resirkulert stål, er at teknisk levetid på bygget økes til 60 år mot 40 år for bygg av tre.

Standardiserte løsninger gir lavere byggekostnad og godkjenning av Husbanken gjør at vi kan tilby gunstig husleie. Et verdenspatentert ventilasjonssystem gir ekstremt lavt strømforbruk.

Leilighetsmodulene produseres hovedsaklig av resirkulert stål. Bygningens fasade er gjerne i elegant Paroc aluminium og alt av innredning er av meget god kvalitet.

Det finnes fem bygg etter vårt konsept per i dag. Alle er 100% utleide og såvel beboere som kommunene er meget  fornøyde. LES MER

Tips oss gjerne

Har du en byggeklar tomt du ønsker å selge eller videreutvikle? Vi samarbeider gjerne med lokale aktører for å utvikle prosjekter som gir enda flere et trygt og godt sted å bo. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan skape gode løsninger sammen.

Leilighetene

Bygårdene (lavblokker)

Lyst på mer informasjon?

Send oss noen ord til post@safeliving.no
eller ring Børre på tel. 9163 5888