Våre boligprosjekter skal være samfunnsnyttige og ha en god, sosial profil.

Verden rundt oss – og vi

Vi brenner for å skape gode hjem for alle, og derfor har vi utviklet en unik og miljøvennlig byggemetode som tar samfunnsansvar på alvor.

Med resirkulert stål og patentert ventilasjonssystem kan vi tilby boliger med topp lydisolasjon og høy brannsikkerhet. Og våre leiligheter er rimelige og har et særdeles miljøvennlig strømforbruk.

Vi er opptatt av å gi unge i etablerings- og utdanningsfasen en god start i livet, med smarte og arealeffektive boløsninger. Så ønsker vi å bidra til å løse lokal boligmangel og f.eks. gi eldre enklere og tryggere levekår. Og for næringslivsaktører og offentlige instanser kan vi levere komplette boligprosjekter til eie eller leie.

Vi i Safe Living AS tror på å bygge samfunnsnyttig og sosialt ansvarlig. Med kort byggetid og fleksibel utforming kan vi tilby trygge og gode leiligheter der behovet er størst.

Vi vil at alle skal kunne kjenne på den gode følelsen av å ha et trygt og godt sted å bo.

Fra misjon til visjon

Kommunikajonsplattform

Leilighetene

Nabotunet®

Kontakt oss gjerne!

Vi er på jakt etter byggeklare tomter over hele landet. Har du en aktuell tomt du vil selge, eller kjenner til andre aktører som har det, setter vi umåtelig stor pris på å høre fra deg.

Etablering av leilighetsprosjekter kan også skje sammen med lokale samarbeidspartnere, da kan vi sammen skape flere trygge og gode steder å bo.

Send oss noen ord nedenfor, eller ring oss på telefon 916 35888.