For bedrifter med behov for gode, trygge og rimelige boliger.

Trygg bolig til faste kolleger, pendlere og sesongarbeidere

Vi forstår hvor viktig det er for bedrifter å kunne tilby bolig til sine ansatte som pendler, enten det er for hele året eller i sesonger. Derfor tilbyr vi trygge, komplette og rimelige leiligheter som ansatte kan kalle sitt hjem. Som bedriften kan leie eller eie.

Vi skaper boliger som er bygget etter TEK-17 standard, der hver leilighet er sin egen, trygge branncelle. Vi tilbyr 2-roms, 3-roms eller 4-roms leiligheter, med antall enheter etter behov.

Fleksibilitet i konseptet gjør at våre leilighetsbygg enkelt kan tilpasses ulike tomter. Og de kan helt enkelt demonteres og flyttes til nye steder hvis bedriftens behov skulle endre seg i fremtiden. Som standard leveres leilighetene delvis møblert, men vi ordner gjerne ytterligere møblering om ønskelig.

Våre leilighetsbygg oppfyller Husbankens krav til lån til boligkvalitet, og vi kan hjelpe bedriften med søkeprosessen. Husbanken gir lån på inntil 85% av kjøpesummen.

Vi tilbyr også kjøp av bygget/byggene, noe som kan bli en særdeles gunstig løsning for dere som bedrift.

Tips oss gjerne

Vi er på jakt etter byggeklare tomter over hele landet. Har du en aktuell tomt du vil selge, eller kjenner til andre aktører som har det, setter vi umåtelig stor pris på å høre fra deg. Vi etablerer gjerne leilighetsprosjekter sammen med lokale samarbeidspartnere – da kan vi sammen skape enda flere trygge og gode steder å bo. Ta kontakt!

Leilighetene

Bygårdene

Lyst på mer informasjon?

Send oss noen ord til post@safeliving.no
eller ring Børre på tel. 9163 5888